Over Mouwz

Mouwz is de soepel vallende zijden sjaal die iedere outfit omtovert tot iets bijzonders. Een tijdloos item, dat je keer op keer opnieuw zult dragen.
OVER MOUWZ

De Z van Mouwz staat voor zijde. De sjaal, die je armen bedekt, is namelijk gemaakt van 100 procent zijde. Door de isothermische eigenschappen van dit natuurproduct, voelt de sjaal bij koud weer behaaglijk aan, en bij warm weer juist koel. Zijde kan daarnaast vocht opnemen, zonder dat het vochtig aanvoelt. Maar bovenal is het een soepel vallende en luxueus uitziende stof, die elke outfit versterkt en verrijkt.

THE MAKING OF

We vinden het belangrijk dat de Mouwz niet worden geproduceerd ten koste van anderen. Daarom kiezen we de plekken waar de Mouwz gemaakt worden, zorgvuldig uit. Zowel het materiaal als de sjaal zelf, komen uit Amsterdam. Mouwz is daarom volledig afkomstig van eigen bodem.

DRAAGTIPS

Mouwz kun je eenvoudig op eindeloos veel manieren dragen. Als stijlvolle mouwen, die je armen bij een blote jurk of top op elegante wijze bedekken. Of op de traditionele manier, als klassieke sjaal. Ondanks het unieke zijdezachte materiaal, glijdt de sjaal niet af. Klik op de foto’s om te zien hoe je Mouwz kunt dragen.

KLEURTYPE

Mouwz is ontworpen door imago consultant Mirjam Bach. Met haar bedrijf Kleurkeuze inspireert ze mensen hoe ze met hun outfit het beste van zichzelf kunnen benadrukken.